Antena 3 CNN Timp liber Film Vești bune pentru fanii serialului „F.R.I.E.N.D.S”. Ce a declarat Jennifer Aniston

Vești bune pentru fanii serialului „F.R.I.E.N.D.S”. Ce a declarat Jennifer Aniston

Vești bune pentru fanii serialului „F.R.I.E.N.D.S”. Ce a declarat Jennifer Aniston
08 Aug 2018   •   13:06

Jennifer Aniston a declarat într-un interviu recent că ea, Courteney Cox și Lisa Kudrow au vorbit despre o posibilă continuare a serialului „F.R.I.E.N.D.S”. În interviul pentru InStyle, ea a adăugat că "visează" ca serialul să fie readus pe micile ecrane. 

"Courteney, Lisa și cu mine vorbim despre asta, avem fantezii despre asata, pentru că într-adevăr a fost cea mai mare realizare pe care am avut-o vreodată", a spus Aniston. 

"Nu știu cum ar arăta astăzi, dar niciodată nu ai de unde să știi. Atâtea spectacole sunt readuse la viață cu succes", a declarat actrița.

De când a terminat „F.R.I.E.N.D.S”, Aniston a continuat să aibă o carieră cinematografică de succes și fără îndoială este singura stea a serialului care a reușit acest lucru. Printre cele mai importante realizări  se numără „We're The Millers”, „Horrible Bosses”, „Break-Up” și „Marley & Me”.

Cu toate acestea vedeta de 49 de ani a fost deseori criticată, sugerând că și-a stabilit prioritatea în carieră și nu în a-și întemeia o familie.

"Există o presiune asupra femeilor pentru a fi mame, iar dacă nu sunt, atunci ele sunt considerate bunuri deteriorate", a spus Aniston. "Poate că scopul meu pe această planetă nu este de a procrea. Poate că am alte lucruri pe care ar trebui să le fac", a continuat să explice vedeta pentru InStyle. 

Aniston a declarat de asemenea, cu privire la mișcarea feministă de la Hollywood, că femeile ar trebui angajate pe merit, și nu pentru simplul fapt ca asta este cerut în societatea de astăzi. 

Sursă: BBC 

 

×
Subiecte în articol: Jennifer Aniston
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close