Antena 3 CNN Timp liber Turism Răspunsul unui proprietar de apartament din Mamaia Nord, când o turistă i-a cerut detalii despre cazare: "N-ați dori să vă fac și cafeaua dimineață?"

Răspunsul unui proprietar de apartament din Mamaia Nord, când o turistă i-a cerut detalii despre cazare: "N-ați dori să vă fac și cafeaua dimineață?"

O turistă a povestit ce dialog a avut cu proprietarul unui apartament din Mamaia Nord, căruia i-a cerut detalii despre cazare. Dezamăgită, femeia a anulat rezervarea.

Răspunsul unui proprietar de apartament din Mamaia Nord, când o turistă i-a cerut detalii despre cazare: "N-ați dori să vă fac și cafeaua dimineață?"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    29 Iun 2023   •   12:35

"Las și eu asta aici...dacă vi se pare normal...Mi-a anulat rezervarea cu câteva zile înainte de rezervare doar pe motiv că am întrebat de niște ustensile de bucătărie și mi-a oferit numărul și numele chiriașilor actuali, ca să îi întreb pe ei, nu pe el, dacă vreau informații", a povestit turista, pe un grup de pe o rețea socială, potrivit ziare.com

"Eu am sunat-o pe doamna respectivă, crezând că este cel cu care discutam pe booking și doamna habar nu avea despre ce e vorba, pentru că era clientă. Mi se pare incredibil așa ceva", adaugă aceasta.

Femeia a postat capturi ale dialogului avut cu proprietarul apartamentului din Mamaia Nord. Aceasta spune a scris că bărbatul a avut o replică uluitoare când l-a întrebat dacă apartamentul este dotat cu ustensile de bucătărie, aparat de cafea sau fier de călcat.

"N-ați dori să vă fac și cafeaua dimineață?", a replicat proprietarul.

Citește și: "M-am speriat! Am plecat şi nesătui" | Pe ce a plătit un turist 4.000 de lei, la un restaurant din Mamaia Nord

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close