Antena 3 CNN Timp liber Turism Pregătiri intense pe litoral pentru minivacanţa de 1 Mai şi Paşte | Eforie, în topul preferinţelor

Pregătiri intense pe litoral pentru minivacanţa de 1 Mai şi Paşte | Eforie, în topul preferinţelor

În mai puţin de o lună începe oficial sezonul estival, iar hotelierii de la malul marii au inceput pregătirile pentru miile de turişti ce vor ajunge acolo în minivacanţa de 1 mai si Paşte.

de Cătălina Buzoianu    |    04 Apr 2024   •   08:05

În aceste condiţii, în toate staţiunile lucrările de amenajare a pensiunilor, teraselor şi a plajelor sunt în toi. Rezervările, însă, arată că românii şi-au schimbat preferinţele, iar în topul alegerilor în acest an nu mai este Mamaia, ci Eforie.

Este agitație pe litoral, unde se fac pregătiri pentru minivacanţa de 1 Mai. Muncitorii lucrează încontinuu pentru ca totul să fie gata când sunt așteptați primii turiști. E rost de distracţie, dar şi de bani pentru comercianţi şi hotelieri.

"Suntem pe ultima sută de metri, cu amenajările interioare, exterioare. Oficial, putem spune că pe data de 26 aprilie vom avea primii turişti care ne vor călca pragul în acest sezon. În proporţie de 80% avem full în perioada aceasta - minivacanţa de 1 Mai şi Paşte. Preţurile pornesc de la 1750 pachet de 3 nopţi până la 2000 de lei", a spus Dilek Emin, manager hotel. 

Staţiunea Eforie, în topul preferinţelor

Turiştii caută cele mai bune oferte, iar mulţi hotelieri au deja camerele rezervate. Rezervările de anul acesta arată ca Eforie este în topul alegerilor.

Plaja din staţiunea Eforie e unul dintre atuurile principale cu care acestă staţiune vrea să câştige bătălia pentru turişti de anul acesta.

În minivacanţa de Paşte şi 1 Mai sunt aşteptaţi cel puţin 100.000 de turişti pe litoralul românesc.

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close