Antena 3 CNN Timp liber Turism "La mine, un meniu de peşte se poate mânca la 47 de euro" | Românca Maria i-a cucerit pe turiştii din Skiathos

"La mine, un meniu de peşte se poate mânca la 47 de euro" | Românca Maria i-a cucerit pe turiştii din Skiathos

Maria locuieşte în Skiathos de mai bine de 20 de ani. În 2013 a cumpărat restaurantul unde a lucrat şi de atunci viaţa i s-a schimbat.

"La mine, un meniu de peşte se poate mânca la 47 de euro" | Românca Maria i-a cucerit pe turiştii din Skiathos
Sursa foto: captură Antena 1
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2023   •   21:13

Maria Capra, proprietara unui restaurant în Skiathos, serveşte zilnic cu preparate mediteraneene zeci de turişti, mulţi dintre ei români.

"La mine, un meniu de peşte se poate mânca la 47 de euro, un meniu de carne, spre exemplu, ajunge undeva până în 40 de euro şi de acolo se pot sătura doi adulţi şi doi copii sigur.

Românii noştri vin din ce în ce mai mulţi", spune românca, potrivit observatornews.ro

Românii sunt mulţumiţi de ce găsesc în Grecia. Dan spune "O cafea, un capuccino, o bere şi două ape, 14 euro. Cu această privelişte, merită, nu? S-a stat şi pe şezlong cu umbrelă, în aceiaşi bani''.

Şi Alex e mulţumit de ce a găsit în Thassos. "Mâncare delicioasă, tot ce se vede e undeva la 30 de euro. Ne-am săturat două persoane".

Citeşte şi: O turistă a murit în Thassos. Ambulanţa a venit după o oră, timp în care patru români au încercat să o resusciteze

Dan Drăgan, reprezentant Forum Grecia, susţine că, în general, se fac multe comparaţii între notele de plată din Grecia şi cele din România.

"Probabil că sunt asemănătoare sau mai mari în România. Recomandările noastre sunt ca turiştii să comande patru feluri de mâncare şi să guste fiecare din fiecare fel de mâncare", a spus el.

Grecia ocupă primul loc în destinaţiile românilor. 

×
Subiecte în articol: maria restaurante Skiathos Grecia
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close