Antena 3 CNN Timp liber Turism Locul din România, care îi face pe străini să se îndrăgostească de el: "Este uimitor. Unul dintre cele mai incredibile din lume"

Locul din România, care îi face pe străini să se îndrăgostească de el: "Este uimitor. Unul dintre cele mai incredibile din lume"

Străinii sunt îndrăgostiți de un anumit loc din țara noastră. Acesta a fost lăudat în presa britanică.

Locul din România, care îi face pe străini să se îndrăgostească de el: "Este uimitor. Unul dintre cele mai incredibile din lume"
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    31 Ian 2024   •   13:30

Un întreg articol din presa britanică a fost dedicat unui loc deosebit de la noi din țară. Străinii îl adoră și spun că este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Turiștii străini sunt tot mai impresionați de peisajele și locurile din natură pe care le oferă țara noastră. Unul dintre acestea este Transfăgărășan. Acest loc a ajuns faimos în străinătate prin intermediul celebrilor realizatori Top Gear care au numit Trasfăgărășan "cel mai spectaculos drum din lume".

Citește și: Localitatea din România unde metrul pătrat de teren costă doar un leu. Este aproape de București

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu Transfăgărășan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Jurnaliștii din cadrul publicației Daily Express, descriu Transfăgărășan ca fiind "unul dintre cele mai incredibile drumuri din lume“. "Frumusețea sa ce îți taie respirația l-a făcut faimos. Este uimitor și are multe atracții turistice pe traseu”, susține presa străină.

"Vreau să încep prin a spune că îmi este foarte frică de înălțimi, dar această experiență a fost minunată! Am văzut opt urși lângă lacul lui Vidraru”, citează britanicii mărturisirea făcută de o turistă pe Tripadviser, express.co.uk.

 

×
Subiecte în articol: Transfăgărășan România straini
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close