Antena 3 CNN Timp liber Turism Destinația preferată a românilor în această vacanță de vară

Destinația preferată a românilor în această vacanță de vară

Destinația preferată a românilor în această vacanță de vară
Sursa foto: foto- Pexels
11 Iun 2019   •   18:04

O mare parte din români au ales ca destinație de vacanța, și anul acesta, Grecia. În Corfu, Santorini, Rodos, Creta sau Zakynthos, unde aleg să plece peste 20.000 dintre clienții români ai agenției Paralela 45. Alți 15.000 de clienți au ales Thassos, Lefkada, Skiathos, Riviera Olimpului, Thrace sau Kefalonia.

Insula Creta din Grecia e în topul destinațiilor preferate din această vară.

„Grecia creează dependență pentru turiștii noștri. Peste 65% dintre cei care aleg o vacanță în insule sau pe continent devin clienți repetitivi și iau la rând zonele turistice pentru a se bucura de spiritul grecesc autentic, de atmosferă, de ospitabilitatea grecilor, ceea ce face din Grecia o destinație foarte căutată. Anul trecut a înregistrat un record de turiști, 30 de milioane, în creștere cu 11% față de 2018, iar veniturile generate au fost de 21,6 miliarde de euro. Anul acesta operatorii din turism se așteaptă să înregistreze un nou record și de turiști, și de încasari”, a declarat Alin Burcea, CEO Paralela 45, potrivit wall-street

Românii, cei mai mulți având familii cu copii, aleg hoteluri de trei, patru și cinci stele și plătesc în jur de 800 de euro/ familie. Aceștia aleg pachete cu mic dejun inclus și demipensiune. 

×
Subiecte în articol: Grecia vacanţă vara
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close