Antena 3 CNN Timp liber Turism Cât a plătit o turistă pe cazare într-un hotel de 4 stele din Sinaia. Camera primită a ajuns virală: "Și un WC public arăta mai bine"

Cât a plătit o turistă pe cazare într-un hotel de 4 stele din Sinaia. Camera primită a ajuns virală: "Și un WC public arăta mai bine"

O turistă româncă s-a plâns, pe o rețea socială, de condițiile oferite de un hotel de 4 stele din Sinaia. Femeia susține că a stat într-o cameră care merita cel mult două stele și a postat pe internet fotografii cu spațiul de cazare.

Cât a plătit o turistă pe cazare într-un hotel de 4 stele din Sinaia. Camera primită a ajuns virală: "Și un WC public arăta mai bine"
Sursa foto: Facebook/ Mirela Vanda
de Mia Lungu    |    06 Feb 2023   •   16:57

"Bună ziua! Doar ce am terminat un minisejur în Sinaia! Am plecat de acasă miercuri dimineața fără a avea o rezervare la vreun hotel.", a scris femeia pe Facebook.

"Ajunși în Sinaia am hotărât să ne cazam la un hotel de 4 stele, văzând pe site-ul hotelului condițiile de cazare și faptul că aveau un spa. Ajunși în recepție, am primit ultima cameră liberă, la prețul de 1.290 lei pe 3 nopți.

La final de minivacanță (miercuri- sâmbătă dimineață check out) pot să vă spun: mic dejun chiar fabulos, spa un pic aglomerat cu restricție de 1.5 ore pe zi de acces, dar care era foarte curat și arată bine (modern), parcare inclusă în preț, curățenie", a scris ea la început.

Aceasta a notat aspectele pozitive, dar s-a plâns de condițiile din cameră.

"În schimb, aspectul camerei a fost extrem de dezamăgitor pentru un hotel de 4 stele: prizele se mișcau în perete, draperiile pătate de vin, baia din epoca ceaușistă, ușile arătau deplorabil, calorifere ruginite.

Deci cea mai mare dezamăgire a fost raportul calitate-preț, faptul că la recepție sau pe site nu menționează că există în hotel camere de 2 stele și camere de 4 stele (pentru că nu înțelegeam diferența dintre camerele de pe site și cea pe care am primit-o)", a completat femeia.

Citește și: Județul din România care a intrat în Top zece regiuni ospitaliere din lume. A detronat zone turistice din Costa Rica, SUA şi Canada

"Am fost contactată din partea hotelului în urma recenziei lăsate pe Google, asta înainte să mă decazez, întrebându-ma despre ce anume sunt nemulțumită. Doamna a fost foarte politicoasă și a spus că transmite mai departe pozele... și că îmi oferă un voucher pentru o viitoare cazare. I-am răspuns că e ultima vizită la această locație", a adăugat ea, pe grupul de Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Reacții pline de revoltă după imaginile publicate de turistă: "Și un WC public arăta mai bine"

Postarea a devenit virală și a atras o mulțime de comentarii. "430 lei pentru jena (folosesc un cuvânt decent) aia de cameră!? Și se mai miră hotelierii de ce aleg românii alte țări... Și un WC public arată mai bine", a scris cineva. 

"Faceți reclamă să se înţeleagā valoarea locaţiei! Nu de-alta, dar când aud sume de 1.000 și ceva de lei pe weekend (adică cazat vineri seară și sâmbătă ) fără cine știe ce facilități am impresia că plătesc rate la ceva ce nu-mi aparține! Gândiți-va doar la 4 weekenduri ×1000 lei.... cheltuieli din partea lor maxim 200 lei! Sau că unii de se bucură de două ochiuri cu brânză rasă și trei felii de parizer ca mic dejun la 35 lei".

O altă femeie a scris că a avut o experiență similară chiar în același hotel și în același corp al imobilului. Ceva mai indulgentă, ea „i-a dat” 3 stele camerei în care a fost cazată: 

"Și mie mi s a părut în noiembrie un pic aiurea. Nu era urâtă camera, dar față de alt corp al hotelului care fusese de curând renovat, camera noastră mi s-a părut cam rămasă în urmă, nu de 4* ci de 3* cu indulgență. Și se cam simțea praful în nări. Pe peretele de la capul patului era un tapet cam vechi, speteaza patului care era din material textil cam prăfuită, idem și pe mocheta de la capul patului... etc."

 

×
Subiecte în articol: Sinaia hotel cazare camera turista
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close