Antena 3 CNN Timp liber Turism Călătoria cu autocarul, pentru buzunarul tuturor

Călătoria cu autocarul, pentru buzunarul tuturor

Călătoria cu autocarul, pentru buzunarul tuturor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    30 Aug 2017   •   08:58

Românii ar putea călători în toată Europa, cu autocarul, cu doar câţiva lei. Din această toamnă cei care doresc să meargă în afara ţării, cu bani puţini, pot alege din peste 1.000 de destinaţii, puse la dispoziţie de către cei care fac transport internaţional. 

Cursele, costul biletelor şi rezervările nu vor mai fi găsite doar la agenţii, ci printr-o aplicaţie online. 

Bilete la preţuri reduse, oferte last minute şi uşurinţă în rezervarea unui bilet către destinaţia dorită. Toate pot fi accesate printr-o aplicaţie de către cei care vor să călătorească cu autocarul în afara ţării. 

”O tehnologie foarte avansată care îţi permite să apeşi două butoane şi să vezi 1400 de destinaţii. Poţi să cumperi acolo, poţi să plăteşti acolo, nu îţi trebuie bilet tipărit. Arăţi de pe telefon”, spune Dragoş Anastasiu, preşedintele unei companii de turism.

Şi numărul destinaţiilor a crescut. Din această toamnă, românii vor putea merge cu autocarul în aproape toate ţările din Europa.

Preţurile sunt şi de 20 de ori mai mici decât pentru o călătorie cu avionul. În unele perioade, pot fi găsite curse din România până la Budapesta care costă 60 de lei. 130 de lei costă un bilet de autocar până în Viena. Un drum până în vestul Europei, în Germania, costă 180 de lei. 

Curse sunt atât către oraşele importante, cât şi spre micile oraşe ale ţărilor din afară. 

În România, peste 700.000 de persoane preferă să circule cu autocarul, în detrimentul avionului sau a maşinii personale. 

×
Subiecte în articol: autocar
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close