Antena 3 CNN Timp liber Turism Acestea sunt cele mai vizitate țări din lume. Vezi dacă se află și România în top

Acestea sunt cele mai vizitate țări din lume. Vezi dacă se află și România în top

Acestea sunt cele mai vizitate țări din lume. Vezi dacă se află și România în top
Sursa foto: foto- Pexels
26 Dec 2018   •   09:14

Franța se află pe primul loc în topul celor mai vizitate țări din lume. Aproximativ 84,5 milioane de turiști merg să viziteze țara, fiind urmată apoi de SUA și Spania, potrivit Organizației Mondiale de Turism. 

SUA înregistrează 77,5 milioane de vizitatori anual. Printre atracțiile turistice se numără orașele New York, Las Vegas, Los Angeles, Florida și multe altele din cele 50 de state diverse.

Pe locul trei se află Spania, având 68,2 milioane de vizitatori anual. Cele mai vizitate orașe sunt Madrid, Barcelona, Malaga, Sevilla, dar și Insulele Baleare. 

Următoarele țări aflate în top sunt China, cu 56,9 milioane de vizitatori anual, și Italia, cu 50,7 milioane de vizitatori anual.

Din top nu lipsesc nici Turcia - 39,8 milioane de vizitatori, Germania - 35 de milioane de vizitatori, Marea Britanie - 34,4 milioane de vizitatori, Mexic - 32,1 milioane de vizitatori, Rusia - 31,3 milioane de vizitatori.

Cu toate că tot mai mulți străini au început să ne viziteze țara în ultimii ani, România nu se află în topul celor mai vizitate țări. 

×
Subiecte în articol: tari lume România top Franta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close