Antena 3 CNN Timp liber Film OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, răsfăţatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din ”Bohemian Rhapsody”?

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, răsfăţatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din ”Bohemian Rhapsody”?

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, răsfăţatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din ”Bohemian Rhapsody”?
22 Feb 2019   •   16:57

OSCAR 2019. Duminică noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai aşteptată gală a anului.

OSCAR 2019. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar dacă vorbim de premii, nu putem să trecem peste numele lui Rami Malek, actorul în vârstă de 37 de ani fiind nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul din filmul Bohemian Rhapsody. Sunt multe şanse ca starul cu origine egiptene să plece acasă cu mult doritul trofeu, motiv pentru noi să te familiarizăm cu acest nume relativ nou la Hollywood. 

OSCAR 2019. Cine este, dincolo de camerele de filmare, răsfăţatul festivalurilor cinematografice şi cel mai bine îmbrăcat bărbat de la Hollywood? Un lucru e cert - brunetul cu ochi verzi din Bohemian Rhapsody face senzaţie la Hollywood!

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: oscar actor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close