Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mick Jagger va deveni STRĂ-STRĂBUNIC

Mick Jagger va deveni STRĂ-STRĂBUNIC

Mick Jagger va deveni STRĂ-STRĂBUNIC
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
21 Sep 2013   •   17:21
Celebrul rocker Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, va deveni stră-străbunic anul viitor, nepoata sa Assisi fiind însărcinată cu primul său copil.
 
Fiica cea mare a lui Jade, una dintre fetele rockerului, este însărcinată şi va naşte anul viitor, informează contactmusic.com, conform Mediafax.
 
O sursă a declarat pentru publicaţia Daily Mirror că Jagger, în vârstă de 70 de ani, este foarte încântat şi se aşteaptă chiar să devină stră-stră-străbunic înainte de a se retrage de pe scenă.
 
Devenit odată cu trecerea anilor mai puţin petrecăreţ, Mick Jagger, fostul amant al cântăreţelor Marianne Faithfull şi Carla Bruni, tatăl a şapte copii cu patru femei diferite - cântăreaţa Marsha Hunt, manechinele Bianca Perez Morena, Jerry Hall şi Luciana Morad - şi bunicul a patru nepoţi, pare să se fi cuminţit pe plan sentimental. El trăieşte în cuplu de peste zece ani cu stilista L'Wren Scott, mai tânără cu 25 de ani decât el.
 
Mick Jagger este solistul trupei The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, şi una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa mai este formată din Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.
 

×
Subiecte în articol: nepoata scena
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close