Antena 3 CNN Timp liber Muzică EUROVISION 2019. Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, mesaj pentru români: „Vă mulțumesc! Înseamnă lumea pentru mine”

EUROVISION 2019. Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, mesaj pentru români: „Vă mulțumesc! Înseamnă lumea pentru mine”

EUROVISION 2019. Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, mesaj pentru români: „Vă mulțumesc! Înseamnă lumea pentru mine”
Sursa foto: foto- Facebook
16 Mai 2019   •   23:40

EUROVISION 2019. Reprezentanta României la Eurovision, Ester Peony, a urcat joi seara pe scenă, în semifinala a doua a concursului Eurovision, organizat la Tel Aviv. 

EUROVISION 2019. „O experiență de viață! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin, înseamnă lumea pentru mine, iar dacă vă place cântecul meu, votați „On a Sunday” prin SMS, cu textul 06 la numărul destinat vouă, sau în aplicația Eurovision!”, a scris Ester Peony pe pagina de Facebook. 

EUROVISION 2019. Tot ce au de făcut cei care vor să susţină România este ca, în perioada alocată votării (ce se va deschide imediat după încheierea prezentării celor 18 piese), să voteze 06 (numărul alocat României) la telefon, prin SMS sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app. Numerele de telefon alocate reprezentantei României în fiecare din ţările de unde se poate vota sunt publicate pe site-ul TVR, pe eurovision.tvr.ro şi pagina de Facebook dedicată. De asemenea, aceste numere de telefon vor fi afişate în timpul transmiterii concursului de către televiziunile publice din respectivele ţări.

×
Subiecte în articol: romaniei Eurovision mesaj romani
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close