Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ed Sheeran, cucerit de fasolea cu ciolan şi mici în România

Ed Sheeran, cucerit de fasolea cu ciolan şi mici în România

Ed Sheeran, cucerit de fasolea cu ciolan şi mici în România
Sursa foto: Foto: Youtube.com
13 Iul 2019   •   16:59

Ed Sheeran, britanicul devenit milionar din muzică, a impresionat publicul din România, iar la plecare şi-a făcut fani noi.

Artistul a preferat un loc retras în Snagov, după concertul la care a electrizat 60.000 de spectatori, veniţi să-l vadă săptămâna trecută pe Arena Naţională.

Cântăreţul a preferat o oază de linişte de la marginea Capitalei, renunţând la pretenţii extravagante pe care ar fi putut să le ridice cerând să se cazaze la hoteluri de cinci stele.

Ed Sheeran este un om modest şi cu mult bun simţ. A preferat între casa Toscana şi casele maramureşene să aleagă varianta din urmă, cazându-se în cea mai mică. A mâncat fasole cu ciolan, varză călită, zacuscă, salată de vinete, fasole bătură, cartofi prăjiţi, hamburger, mici şi carne de porc de mangaliţa făcută pe rocă vulcanică. Agenţia de turism prin care a făcut rezervarea ne anunţase cine este şi ce preferinţe culinare are şi deşi ştiam că nu va mânca şi carne, iată că ne-a uimit încercând toate preparatele noastre. La capitolul băuturi a preferat bere, cafea şi apă. A venit cu soţia, 6 persoane din staff, şoferul şi bodyguardul personal. În total, 10 persoane", a povestit Cristian Dumitrescu, proprietarul complexulul und e a stat Ed Sheeran, pentru Click. 

×
Subiecte în articol: ed sheeran
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close