Antena 3 CNN Timp liber Muzică "E un coşmar. Arată ca o stripteuză de bâlci. Cariera ei s-a încheiat" Madonna, umilită de Elton John

"E un coşmar. Arată ca o stripteuză de bâlci. Cariera ei s-a încheiat" Madonna, umilită de Elton John

"E un coşmar. Arată ca o stripteuză de bâlci. Cariera ei s-a încheiat" Madonna, umilită de Elton John
07 Aug 2012   •   08:24

În trecut erau prieteni la cataramă, acum însă au ajuns duşmani. Vorbim despre Elton John şi Madonna. Artistul britanic a declarat într-un interviu că locul divei e la bâlci. Acum lumea întreagă aşteaptă replica Madonnei.

Nicio şansă ca Madonna şi Elton John să mai lucreze împreună la vreun proiect. Nu după declaraţiile pe care englezul le-a făcut într-un interviu acordat unei televiziuni din Australia. A fost necruţător cu Regina pop.

"E un coşmar. Scuze, dar cariera ei s-a încheiat, îţi spun eu. Turneul ei e un dezastru şi nici că i se putea întâmpla unei nenorocite mai mari", spune Elton John.

Elton John spune că ambiţia nemăsurată a divei s-a întors împotriva ei. A vrut mai mult decât putea să ducă. Şi în muzică, şi ca imagine, Madonna e un fiasco, afirmă el.

"Dacă Madonna avea ceva bun simţ, ar fi scos un disc precum "Ray of Light", ar fi stat departe de povestea cu dansul şi ar fi fost o artistă pop grozavă, scoţând discuri pop grozave, lucru la care se pricepe foarte bine. Dar nu! A vrut să demonstreze că e... şi mai şi arată ca o stripteusă de bâlci".

Favoritele lui Elton John sunt acum cântăreţele din noul val. Le apreciază pe Rihanna şi Katy Perry. Dar preferata lui este Lady Gaga. Nu degeaba a ales-o să fie naşa copilului pe care l-a adoptat împreună cu partenerul lui.

De altfel, unul dintre reproşurile pe care Sir Elton John i le aduce Madonnei este că s-a purtat foarte urât cu Lady Gaga. Motiv de război... pe faţă.


×
Subiecte în articol: elton john Madonna scandal muzica
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close