Antena 3 CNN Timp liber Muzică De-a Viața Ascunselea. Soprana Bianca Ionescu: „E necesar să te vezi prin ochii celorlalți”

De-a Viața Ascunselea. Soprana Bianca Ionescu: „E necesar să te vezi prin ochii celorlalți”

De-a Viața Ascunselea. Soprana Bianca Ionescu: „E necesar să te vezi prin ochii celorlalți”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
11 Mai 2019   •   14:43

Are doctorat în muzică, iar în anii 80 nici nu se gândea că va ajunge managerul insituției căreia i s-a dedicat total, încă de la debut. A fost iubită, răsfățată încă din timpul facultății. Televiziunea a făcut-o vedetă, iar filmul i-a pus la încercare și talentul actoricesc. 

Soprana Bianca Ionescu, manager al Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian” din București, a fost invtată la emisiunea „De-a Viața Ascunselea”, cu Florentina Fântânaru. 

„Când te uiți în buletin și vezi o vârstă te poți speria pe de-o parte pentru că asta e firea omenească și pentru că te compari mereu cu ceilalți sau te gândești cum te văd ceilalți. Dar asta e influențată de felul tău de-a fi, de energia de viață pe care o ai și dacă ești un om optimist, de starea de sănătate și de felul în care ești perceput de ceilalți”. 

„Fiul meu, Paul, nu mă menajează, dar în orice caz, are un tact care mă determină să mă gândesc dacă sub cuvintele lui amabile nu se ascunde ceva mai grav. Și spun uite are dreptate. Consider că el nu știe cât știu eu, dar aș putea spune și că ei văd altfel lucrurile, mai direct. Ei văd lucrurile așa cum sunt. Noi avem tendința să le trecem și prin prisma experienței”. 

×
Subiecte în articol: De-a viața ascunselea
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close