Antena 3 CNN Timp liber Muzică Dan Bittman: Îmi pare rău pentru ceea ce se întâmplă în trupa Iris, unii membri nu au crezut în ea cu adevărat

Dan Bittman: Îmi pare rău pentru ceea ce se întâmplă în trupa Iris, unii membri nu au crezut în ea cu adevărat

Dan Bittman: Îmi pare rău pentru ceea ce se întâmplă în trupa Iris, unii membri nu au crezut în ea cu adevărat
15 Oct 2017   •   20:29

Acum mai bine de 30 de ani, a fost pentru o vreme solistul trupei Iris, înaintea lui Cristi Minculescu, Într-un interviu pentru antena3.ro, Dan Bittman vorbește despre conflictul dintre membrii formației Iris și amintește de o altă trupă certată, Compact.

R: Acum mulți ani ați cântat în trupa Iris..

D.B: Am cântat și-n trupa Iris, am cântat și în Blitz, Incognito, am cântat în multe trupe.

R: Cum vi se pare scandalul de acolo?

D.B: Îmi pare rău că se ceartă aiurea, îmi pare rău că.....Trupa Iris a fost un simbol pentru România și în anii de atunci și acum. Pentru mine a fost o școală extraordinară. Acolo am învățat foarte multe din lucrurile pe care le știu și acum, pe care le folosesc și acum. Îmi pare rău că unii dintre membri nu au crezut în Iris și în ce a însemnat Iris de fapt pentru muzica asta de aici. S-au certat aiurea și Iris, și Compact, și noi ne certăm, să nu înțelegeți acuma că la Holograf e așa... . Dar suntem suficient de inteligenți ca să trecem peste momentele de genul ăsta și să mergem mai departe. Înainte de toate suntem prieteni foarte buni și împărțim totul. De multe ori, fostul nostru impresar, Aurel Mitran, ne spunea: "Băi băieți, sunteți prea deștepți pentru meseria asta! Toți aveți facultăți, aici nu e... aici e cu coasa dacă vii!"

×
Subiecte în articol: Iris cristi minculescu Dan Bittman
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close