Antena 3 CNN Timp liber Muzică CONCERT ED SHEERAN. Prima vizită a artistului în România, plină de emoții și surprize pentru zeci de mii de spectatori

CONCERT ED SHEERAN. Prima vizită a artistului în România, plină de emoții și surprize pentru zeci de mii de spectatori

CONCERT ED SHEERAN. Prima vizită a artistului în România, plină de emoții și surprize pentru zeci de mii de spectatori
de Claudia Simion    |    04 Iul 2019   •   07:47

CONCERT ED SHEERAN. Unul dintre cele mai așteptate momente ale anului, concertul lui Ed Sheeran, a adunat miercuri, 3 iulie, aproximativ 50.000 de persoane pe Arena Națională din București. Artistul, care a venit pentru prima dată să cânte în România, a fost plăcut surprins de fanii săi care îi știau toate melodiile și au cântat cu el pe tot parcursul spectacolului.

CONCERT ED SHEERAN. Primul moment din deschiderea concertului a fost asigurat de Zara Larsson. La cei 21 de ani ai săi, cântăreața suedeză a reușit să se facă remarcată în toate orașele lumii într-un timp destul de scurt, să colaboreze cu artiștii momentului și să câștige numeroase premii din industria muzicală. Printre mele mai cunoscute melodii ale ei se numără "Ruin my life", "Ain't my fault", "Never forget you", "Lush life", acestea fiind și cele cu care a încântat publicul român la concert.

CONCERT ED SHEERAN. Un alt moment mult așteptat din deschidere a fost cel al lui James Bay. Artistul și-a cântat cele mai noi melodii, dar nu le-a neglijat nici pe cele care l-au consacrat. Publicul l-a acompaniat fără ezitare până la final, când a încheiat cu "Hold back the river", cea mai cunoscuta piesă a artistului. A schimbat chitară după chitară la fiecare melodie, a avut o trupă cu care s-a sincronizat perfect și a cucerit publicul nu numai prin calitățile sale vocale, dar și prin cele câteva cuvinte rostite în română: "Bună seara, București. Mulțumesc!". Pe Arena Națională s-au auzit, printre altele, "Us", "Peer Pressure", "Let it go", "Best fake smile", "If you ever want to be in love".

CONCERT ED SHEERAN. Ed Sheeran a fost primit de fanii români cu ropote de aplauze și acompaniament încă de la prima melodie, "Castle on the hill".

CONCERT ED SHEERAN. "Este prima dată când vin în România și voi petrece aici următoarele câteva zile. Când am început să scriu versuri și să compun, nu mi-am închipuit că voi putea cânta vreodată într-un oraș care nu e al meu. Când am început eu să am spectacole, cântam în localuri foarte mici care nu erau prea frecventate. În timp, am ajuns să cânt în Franța, Germania, Australia, America și iată că acum am ajuns și în România. Dacă știți versurile, vă rog să cântați cu mine", a spus Ed Sheeran înainte de a începe să cânte una dintre primele lui melodii lansate, "The A team".

CONCERT ED SHEERAN. Au urmat apoi "Dive", "Kiss me", "Give me love", "I don't care", "Galway girl", "I see fire", "Thinking out loud", dar nu a lipsit nici "Perfect", piesa preferată a celor mai mulți fani ai artistului. Momentul s-a transformat într-unul cu adevărat special, căci toți și-au aprins telefoanele și au creat un show de lumini spectaculos.

CONCERT ED SHEERAN. Ed Sheeran și-a făcut fanii să treacă printr-o serie de emoții atunci când a anunțat că spectacolul lui a luat sfârșit, a mulțumit și a dispărut. După doar câteva minute, însă, s-a întors îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României și a mai cântat două piese, înainte de a-și lua rămas bun cu adevărat și a flutura tricolorul în semn de mulțumire.

CONCERT ED SHEERAN. Un artist cu o chitară, fără backing vocals sau instrumentiști, a reușit de unul singur să umple un stadion întreg și să creeze un concert cu totul special, care va rămâne în memoria fanilor mult timp de acum înainte. 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close