Antena 3 CNN Timp liber Muzică Adevăratul motiv al plecării basistului Florin Barbu din trupa Cargo. Liderul trupei rupe tăcerea

Adevăratul motiv al plecării basistului Florin Barbu din trupa Cargo. Liderul trupei rupe tăcerea

Adevăratul motiv al plecării basistului Florin Barbu din trupa Cargo. Liderul trupei rupe tăcerea
Sursa foto: Foto: Cargo/Facebook
19 Mai 2017   •   11:07

Plecarea lui Florin Barbu din Cargo i-a afectat pe mulți susținători ai trupei, dată fiind popularitatea de care se bucura experimentatul chitarist bass. Nu distanța ce-l despărțea de trupă, ci împotrivirea rockerului de a scoate piese noi a fost de vină, scrie libertatea.ro.

“Au fost multe momente frumoase, dar și neînţelegeri, ca în orice familie. Poate distanța dintre Timișoara și Sibiu (orașul unde locuiește Florin – n.r.) nu pare mare, dar câteodată, în comunicare, poate crea o prăpastie”, au avut de spus foștii săi colegi, prin vocea liderului trupei, Adrian Bărar.

“Au fost și părți în care nu gândeam la fel și nu simţeam la fel. Părți importante. Nu distanța Sibiu – Timișoara a fost prea mare, ci diferențele de opinie au ajuns să fie mai mari decât distanța. Cred că Alin Achim este mult mai potrivit pentru Cargo. Eu sunt bucuros să explorez zone muzicale noi”, a spus, în replică, Florin Barbu (43 de ani), chitarist ce a trecut prin multe grupuri de istorie, precum Timpuri Noi, Proconsul, Blazzaj, şi care a colaborat cu Endless Zone, Electric Brother, Stepan Project, A.G. Weinberger, Brigada Artistică Urbană (B.A.U), Mike Peterson ori Florin Chilian, iar acum le dă o mână de ajutor rockerilor româno-germani de la Rezident-Ex și repetă cu noua sa trupă.

Formaţia rock Cargo a anunţat despărţirea de basistul Florin Barbu, care a fost înlocuit de Alin Achim, la sfârșitul lunii martie a acestui an.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close