Antena 3 CNN Timp liber Film GAME OF THRONES. Sute de mii de persoane, dezamăgite de ultimul sezon al seriei. 400.000 de fani cer refacerea lui

GAME OF THRONES. Sute de mii de persoane, dezamăgite de ultimul sezon al seriei. 400.000 de fani cer refacerea lui

GAME OF THRONES. Sute de mii de persoane, dezamăgite de ultimul sezon al seriei. 400.000 de fani cer refacerea lui
de Claudia Simion    |    16 Mai 2019   •   20:54

GAME OF THRONES. A apărut o nouă petiție legată de sezonul 8 al serialului Game of Thrones. Cei care au urmărit producția au cerut refacerea întregului sezon. 

GAME OF THRONES. „Refacerea Game of Thrones, sezonul opt, cu scriitori competenți, se arată în petiția postată pe change.org imediat după episodul de săptămâna trecută, The Bells. Petiția a fost semnată de 400.000 de fani nemulțumiți.

GAME OF THRONES. “David Benioff and DB Weiss s-au dovedit a fi scriitori groaznic de incompetenți, având în vedere că nu au niciun material pe care să-l folosească ca sursă. Această serie merită un sezon final care să aibă sens. Renunț la așteptările mele și faceți acest lucru să se întâmple, HBO!”, se arată în petiție, potrivit TheGuardian

GAME OF THRONES. Printre plângeri, semnatarii au mai spus că sezonul a fost grăbit, plot twist-urile nu au fost aranjate în mod adecvat, iar motivațiile personajelor par nefondate. 

GAME OF THRONES. „L-am privit mai mult de opt ani și la final asta e ceea ce primim. Vorbiți serios?”, a scris o altă persoană care a semnat petiția. 

×
Subiecte în articol: Game of Thrones sezon persoane
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close