Antena 3 CNN Timp liber Fun Visau la o ceremonie ca-n povești, dar au ajuns să se căsătorească într-o toaletă. Motivul i-a surprins pe toți (VIDEO)

Visau la o ceremonie ca-n povești, dar au ajuns să se căsătorească într-o toaletă. Motivul i-a surprins pe toți (VIDEO)

Visau la o ceremonie ca-n povești, dar au ajuns să se căsătorească într-o toaletă. Motivul i-a surprins pe toți (VIDEO)
Sursa foto: foto: Facebook
25 Ian 2018   •   19:13

Și-au făcut planuri și s-au pregătit până la cel mai mic detaliu pentru ziua în care își unesc destinele, dar întâmplarea a făcut ca doi îndrăgostiți să fie nevoiți să se căsătorească într-o toaletă. 

Un cuplu din New Jersey, SUA, urma șă-și declare iubirea veșnică în fața ofițerului de stare civilă, dar la un moment dat, mama mirelui a început să se simtă foarte rău din cauza unor probleme cu respirația. A fost însoțită la toaletă cu o mască de oxigen, unde a petrecut ceva timp. Fiindcă starea ei de sănătatea nu i-a permis să se întoarcă în tribunalul în care avea loc ceremonia, iar mirii își doreau foarte mult să fie de față la acel moment important pentru ei, ofițerul a luat o decizie complet neașteptată, potrivit Apnews

Acesta le-a propus tuturor ca ceremonia să fie continuată la baie, unde putea participa și mama mirelui. Întregul moment a fost filmat și a ajuns pe internet surprinzând o mulțime de utilizatori. 

×
Subiecte în articol: cuplu New Jersey ofiter ceremonie povesti
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close