Antena 3 CNN Timp liber Fun Topul celor mai geloase zodii. Vești oribile pentru Scorpioni

Topul celor mai geloase zodii. Vești oribile pentru Scorpioni

Topul celor mai geloase zodii. Vești oribile pentru Scorpioni
16 Sep 2017   •   18:38

În spatele geloziei se află nesiguranţa. În funcţie de zodie, astrologii pot spune care sunt cei mai geloşi nativi şi cum îşi manifestă aceştia sentimentele, scrie adevarul.ro.

1. Scorpion
Scorpionii sunt de departe cei mai geloşi nativi din zodiac. Ei au tendinţa de a nu avea încredere în oameni, acest lucru conducându-i să facă acuzaţii false. Scorpionii nu prea reuşesc să-şi asundă sentimentele, aratându-şi gelozia chiar şi atunci când cineva doar stă lângă partenerul lor, scrie yourtango.com.

2. Rac
Racul este unul dintre nativii care se confruntă în mod frecvent cu gelozia, dar are un adevărat talent în a ascunde acest lucru. Îşi dă toată silinţa ca cei din jur să nu observe când sunt depăşiţi de sentimentul de gelozie. Dacă nu reuşesc să-şi ţină emoţiile în frâu, fac un adevărat specatacol.

3. Leu
Leul este cel mai iubitor şi mai pasional nativ. El înţelege când lucrurile nu merg aşa cum trebuie şi nu insistă atunci când nu este cazul. Dar în cazurile în care partenerul acordă atenţie unei persoane mai mult decât lui, nativii sunt invadaţi de sentimentul geloziei. Un Leu doreşte atenţia tuturor celor din jurul lui şi, dacă nu o obţin, nu reuşesc să-şi ţină gelozia în frâu.

×
Subiecte în articol: scorpion zodiac zodii Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close