Antena 3 CNN Timp liber Fun Probleme grave pentru eleva care a spus că Rusia este capitala Angliei. „Cine a făcut asta nu s-a gândit la consecințe?”

Probleme grave pentru eleva care a spus că Rusia este capitala Angliei. „Cine a făcut asta nu s-a gândit la consecințe?”

Probleme grave pentru eleva care a spus că Rusia este capitala Angliei. „Cine a făcut asta nu s-a gândit la consecințe?”
Sursa foto: foto- Youtube
21 Mar 2018   •   12:25

Un clip video din 2016, cu o participantă la Balul Bobocilor care spune că Rusia este capitala Angliei, a ajuns viral pe internet de câteva zile și a stârnit râsul tuturor celor care l-au privit. Eleva de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad este foarte afectată de comentariile și ironiile care i se aduc încontinuu în urma gafei făcute. 

Se pare că tânăra a intrat în depresie și refuză să mai iasă din casă sau să meargă la școală. Părinții s-au arătat destul de îngrijorați de starea ei psihică și condamnă atitudinea celor care râd de ea. 

„Care este problema că a greșit? Este omenește! Era un copil, avea 14 ani! Cine  a făcut asta nu s-a gândit la consecințe? Era emoționată atunci, era un copil, nu înțeleg de ce trebuia târâtă în toată această poveste!”, a spus supărată directoarea liceului, prof. Doinița Pașca, potrivit vremeanouă

 

×
Subiecte în articol: probleme eleva Rusia Capitală
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close