Antena 3 CNN Timp liber Fun Prințesa Charlotte a surprins pe toată lumea! Ce a făcut atunci când a văzut camerele de fotografiat VIDEO

Prințesa Charlotte a surprins pe toată lumea! Ce a făcut atunci când a văzut camerele de fotografiat VIDEO

Prințesa Charlotte a surprins pe toată lumea! Ce a făcut atunci când a văzut camerele de fotografiat VIDEO
Sursa foto: Foto: Facebook/ The Royal Family
09 Aug 2019   •   17:02

Prințul William și Kate Middleton au participat împreună cu fetița lor și Prințul George la un eveniment sportiv. Ca la orice apariție publică, camerele de fotografiat erau țintite spre familia regală. Se pare, însă, că Prințesei Charlotte nu prea i-a convenit acest lucru, pentru că a scos limba fotografilor și jurnaliștilor. 

Reacția Ducesei a fost una cât se poate de normală, a început să râdă și și-a luat copilul din fața presei, înainte de a face o altă năzbâtie. 

Se pare că a fost o zi plină de surprize pentru Kate Middleton pentru că, în urma incidentului, a primit și o lingură de lemn, adică premiul pentru ultima poziție a campionatului sportiv. Echipa de bărci  susținută de Kate a plecat cu câteva secunde mai devreme din start., motiv pentru care a fost descalificată. Nici măcar acest lucru nu i-a șters Ducesei zâmbetul de pe buze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

August 8, 2019- The Duke and Duchess of Cambridge hosted the inaugural regatta The King’s Cup to raise awareness and funds for 8 of Their Royal Highnesses’ patronages. William and Kate go head to head as skippers of individual sailing boats, in an 8 boat regatta race. The winning team is awarded The King’s Cup, a historic trophy first presented by King George V at Cowes’ Royal Yacht Squadron in 1920.The event takes place to raise awareness and funds! #williamandkate #katemiddleton #duchessofcambridge #theroyals #thekingscup #cowesroyalyachtsquadron #kingscup #british?? #britishroyals #britishroyalfamily #princesscharlotte #princess #duchess #princesskate

A post shared by ??????? ?? ℭ???????? (@katemiddletonvideos) on

Sursă: The Sun 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close