Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, în maiou la emisiune: „Dacă am maiou, semăn cu Brad Pitt”. Ce spune despre Klaus Iohannis

Mircea Badea, în maiou la emisiune: „Dacă am maiou, semăn cu Brad Pitt”. Ce spune despre Klaus Iohannis

Mircea Badea, în maiou la emisiune: „Dacă am maiou, semăn cu Brad Pitt”. Ce spune despre Klaus Iohannis
13 Iul 2017   •   23:56

După ce președintele Klaus Iohannis a fost comparat cu actorul Tom Cruise, în Top Gun, în timpul vizitei sale la baza militară de la Mihai Kogălniceanu, unde a purtat o pereche de ochelari tip aviator, Mircea Badea a venit în emisiunea ”În gura presei” în maiou, ca să arate cât de bine seamănă el cu Brad Pitt, căci și el poartă maiou.

”Semăn cu Brad Pitt. Da, asta am intenționat. Am înțeles astăzi, de la laudătorii de pe net ai domnului președinte, că, doar pentru faptul că și-a pus ochelari de soare tip aviator, de care cred că are jumătate din populația planetei, și pentru că se afla într-o bază militară, era în Top Gun. E asemănat cu Tom Cruise și cu Schwarzenegger. Și am zis și eu că, dacă am maiou, semăn cu Brad Pitt. Că am găsit poze cu Brad Pitt în maiou. Deci, dacă am maiou, semăn cu Brad Pitt. Că, dacă am ochelari aviator semăn cu Tom Cruise în Top Gun”, a argumentat Mircea Badea.

Ulterior, Badea i-a făcut și câteva recomandări de bine președintelui Iohannis, prezentând alte câteva personaje pe care acesta le-ar putea copia, în aparițiile sale. Iată mai jos despre cine e vorba.

 


 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close