Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea i-a luat pe toți prin surprindere: M-am sucit total. Mi se pare absolut drăguț!

Mircea Badea i-a luat pe toți prin surprindere: M-am sucit total. Mi se pare absolut drăguț!

Mircea Badea i-a luat pe toți prin surprindere: M-am sucit total. Mi se pare absolut drăguț!
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Iul 2017   •   00:03

Mircea Badea a comentat, în pasa emisiunii ”În gura presei”, cu „Sinteza Zilei”, anunțul făcut de președintele Klaus Iohannis, prin purtătorul său de cuvânt, cu privire la activitatea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

”Vreau să vă spun că nu mi-a fost niciodată simpatic domnul președinte Iohannis. Dar acum îmi e. Deci, m-am sucit total. L-am reevaluat total. Mi se pare absolut drăguț felul în care domnul președinte, odată la câteva zile, vine din proprie inițiativă, că nu îl întreabă cineva, sau o trimite pe duduia aceea (...) Mădălina Pușcalău, și spune: Sunt eu, președintele României. Știți ce vreau să vă spun? Noi toți: Da, știm. El: Ce? Noi: Că sunteți mulțumit cu Kovesi. El: Exact”, a spus amuzat Badea, simulând un dialog cu președintele Iohannis.

”Deci, odată la câteva zile, vine președintele Iohannis și spune: Sunt eu, Iohannis. Sunt foarte mulțumit de doamna Kovesi. Da, domnule, știm, ne-ați mai spus. Da, dar și mâine e o zi!”, a completat Badea.

 


 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close