Antena 3 CNN Timp liber Fun Fiona, puiul de hipopotam care a cucerit internetul, martor-surpriză la o cerere în căsătorie

Fiona, puiul de hipopotam care a cucerit internetul, martor-surpriză la o cerere în căsătorie

Fiona, puiul de hipopotam care a cucerit internetul, martor-surpriză la o cerere în căsătorie
Sursa foto: Foto: Instagam
24 Oct 2017   •   17:27

Adorabilul pui de hipopotam Fiona, vedeta de la Zoo Cincinnati, Statele Unite, a eclipsat un cuplu într-o fotografie realizată cu ocazia logodnei celor doi la grădina zoologică din Ohio, informează marți The Telegraph, potrivit Agerpres. 

Nick Kelble și iubita sa Hayley Roll o vizitează în mod regulat pe Fiona și au fost încântați că animalul lor preferat a fost martor la eveniment. ''Suntem atât de fericiți că Fiona a putut fi acolo cu ocazia zilei noastre speciale'', a scris fericita viitoare mireasă într-un mesaj publicat pe Instagram.

''Ne-am dus la grădina zoologică pentru aniversarea noastră de un an, iar Fiona era la geam'', a adăugat ea pentru Daily Buzz. ''Împreună cu iubitul meu, Nick, așteptam la rând ca să facem fotografia cu Fiona, iar eu am dat telefonul mobil cuiva ca să ne fază poza, iar când m-am întors Nick era în genunchi pentru a mă cere în căsătorie'', a explicat Hayley Roll.

Fiona a devenit primul hipopotam de Nil născut la Grădina Zoologică din Cincinnati în ultimii 75 de ani. Ea a venit pe lume în luna ianuarie și s-a luptat să supraviețuiască după ce mama ei a născut-o cu șase săptămâni înainte de termen.

''Hipopotamii născuți la termen cântăresc în mod obișnuit între 22 și 50 de kilograme'', potrivit informațiilor grădinii zoologice. ''La nașterea sa prematură cu șase săptămâni, Fiona a avut o greutate de doar 13 kilograme. Ea este cel mai mic hipopotam care a supraviețuit vreodată''.

Reprezentanții grădinii zoologice au declarat că Fiona este un ''hipopotam micuț, cu o personalitate mare''. ''Pe măsură ce Fiona continuă să crească, încep să iasă la suprafață multe fațete ale personalității ei complexe!'', au adăugat aceștia la începutul anului.

Începând din ianuarie, americanii a fost cuprinși de o afecțiune specială față de acest mamifer ușor greoi, ai cărui primi pași s-au transformat, în spațiul online, într-un foileton cu multe răsturnări de situație.

Fiona a devenit, începând din luna august, vedeta unui serial video — "Fiona show" — difuzat pe Facebook, unde are o pagină proprie.

La începutul acestui an, în luna februarie, o întâmplare similară a făcut înconjurul internetului când o mireasă a fost eclipsată în ziua nunții după ce o belugă a apărut în fotografiile realizate în timpul ceremoniei religioase, desfășurată la acvariul din Mystic, Connecticut, Statele Unite. Curioasă să vadă ce se petrece, balena albă a înotat în apropierea fericitului cuplu care își spunea jurămintele fiind imortalizată în fotografiile distribuite apoi imediat pe rețelele de socializare.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: cerere casatorie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close