Antena 3 CNN Timp liber Fun Îți decorezi casa pentru Crăciun mult prea devreme? Ce spune asta despre tine... Experții au făcut anunțul!

Îți decorezi casa pentru Crăciun mult prea devreme? Ce spune asta despre tine... Experții au făcut anunțul!

Îți decorezi casa pentru Crăciun mult prea devreme? Ce spune asta despre tine... Experții au făcut anunțul!
21 Noi 2017   •   12:25

Specialiștii au ajuns la concluzia că persoanele care își instalează decorațiunile de Crăciun mai devreme sunt mai fericiți decât cei care așteaptă până în Ajun.

Instalarea decorațiunilor mai devreme te poate face să te simți mai fericit prin simplul fapt că îți amintește de copilărie, înainte să fii nevoit să te confrunți cu stresul și responsabilitățile vieții de adult.

"Chiar dacă ar putea fi un număr de motive simptomatice pentru care o persoană ar avea această obsesie de a pune decorațiunile mai devreme, la baza motivului cel mai des întâlnit stă acea nostalgie de a retrăi magia din copilărie", a explicat Steve McKeown, fondatorul MindFixwers și liderul Clinicii McKeown, potrivit Independent

"Într-o lume plină de stres și anxietate, oamenilor le place să se prindă de anumite lucruri care îi fac fericiți și decorațiunile de Crăciun le oferă acele sentimente puternice care le amintesc de copilărie", a mai adăugat el. 

Pentru multe persoane, instalarea decorațiunilor de Crăciun este o modalitate de a se întoarce la amintirile vremurilor bune cu persoane dragi pe care le-au pierdut.

×
Subiecte în articol: specialisti Crăciun decoratiuni
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close