Antena 3 CNN Timp liber Fun A băgat mouse-ul în priză și a așteptat. În câteva minute, toți internauții au rămas mască! Ai curaj să încerci?

A băgat mouse-ul în priză și a așteptat. În câteva minute, toți internauții au rămas mască! Ai curaj să încerci?

A băgat mouse-ul în priză și a așteptat. În câteva minute, toți internauții au rămas mască! Ai curaj să încerci?
14 Iun 2018   •   18:20

Nu a mai facut nimeni până acum un asemenea experiment amuzant. Mouse-ul este destinat lucrului cu PC-ul şi işi găseşte locul într-unul din porturile USB ale computerului. Dar ce se întâmplă când îl conectăm la încărcător?

Este un obiect banal de care toată lumea a auzit şi este folosit în fiecare zi, cel puţin opt ore, la birou şi acasă. Mouse-ul este unul din cele mai banale periferice ale unui computer şi a evoluat de la mecanismele cu bilă, la cel optic, cu rază laser.

Mouse-ul cu fir nu are nevoie de baterie, precum cel wireless, şi se alimentează prin portul USB, prin care şi comunică cu calculatorul. Iată că şi banalele încărcătoare de telefon dispun de un asemenea port usb, la care se conectează diferitele cabluri de încărcare.

Fizic, este posibilă conectarea unui mouse. O dată ce am introdus încărcătorul în priză, mouse-ul s-a aprins, potrivit rnl.ro.

Este firesc, pentru că încărcătorul îi asigură fluxul de curent necesar funcţionarii, dar dispozitivul poate fi folosit doar de decor, pentru că funcţionalitatea sa principala, de a opera un pc, nu este disponibilă! Doar te poți juca, de exemplu, cu lumina pe pereți!

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close