Antena 3 CNN Timp liber Film Povestea românului de la Hollywood care va juca rolul lui Donald Trump în tinerețe, în filmul "The Apprentice"

Povestea românului de la Hollywood care va juca rolul lui Donald Trump în tinerețe, în filmul "The Apprentice"

Actorul român Sebastian Stan va juca rolul tânărului Donald Trump în filmul ”The Apprentice”, într-o distribuție care îi include pe Jeremy Strong și Maria Bakalova.

Povestea românului de la Hollywood care va juca rolul lui Donald Trump în tinerețe, în filmul "The Apprentice"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    30 Noi 2023   •   17:55

Filmul se concentrează asupra lui Trump în perioada în care își construia afacerea imobiliară în New York, între anii 1970 și 1980, potrivit Hollywood Reporter.

Abbasi (Holy Spider) regizează acest film după un scenariu de Gabriel Sherman. Biografia lui Sherman despre fondatorul Fox News, Roger Ailes, ”The Loudest Voice in the Room”, a stat la baza miniseriei Showtime din 2019, ”The Loudest Voice”, care l-a avut în rolul principal pe Russell Crowe.

”The Apprentice” este descris ca fiind o poveste care documentează începutul unei dinastii americane și abordează teme precum puterea, corupția și înșelăciunea.

Producătorii filmului ”The Apprentice” sunt Daniel Bekerman de la Scythia Films, Jacob Jarek de la Profile Pictures și Ruth Treacy de la Taylored Films. Sherman, Grant Johnson și Amy Baer, în asociere cu Kinematics a lui Mark Rappaport, sunt producători executivi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Românul Sebastian Stan a obținut o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul bateristului Tommy Lee în miniseria biografică ”Pam & Tommy”, realizată de Hulu, alături de Lily James în rolul Pamela Anderson.

Printre alte roluri ale sale se numără filmul din acest an ”Dumb Money”, serialul Disney+ ”The Falcon and the Winter Soldier” și filmul bazat pe fapte reale ”I, Tonya” din 2017.

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reușit să se impună în industria americană de film. Marii regizori i-au remarcat șarmul și talentul și l-au cooptat în producții de Oscar.  În „Marțianul” (7 nominalizări la Oscar) a jucat alături de Matt Damon, iar în altă peliculă premiată, „Lebăda Neagră”, face parte dintr-o distribuție de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel.

A jucat și în music-hall-uri pe Broadway și în serialul american, popular printre adolescenți, „Gossip Girl”.  În cel mai recent film din trilogia „Captain America” joacă într-un rol principal alături de Robert Downey Junior, Scarlet Johanson, Chris Evans, Hugo Weaving sau Samuel L. Jackson.  Actorul român a primit chiar și câteva replici în limba română.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close