Antena 3 CNN Timp liber Film Game of Thrones sezonul 8. HBO a făcut marele anunț. Premiera, în această primăvară. A apărut și primul trailer - VIDEO

Game of Thrones sezonul 8. HBO a făcut marele anunț. Premiera, în această primăvară. A apărut și primul trailer - VIDEO

Game of Thrones sezonul 8. HBO a făcut marele anunț. Premiera, în această primăvară. A apărut și primul trailer - VIDEO
Sursa foto: Foto: HBO
14 Ian 2019   •   10:08

Game of Thrones sezonul 8. HBO a făcut anunțul așteptat de zecile de milioane de fani din întreaga lume. Sezonul 8 din Game of Thrones va avea premiera pe 14 aprilie. Acesta va fi și ultimul sezon al serialului, după cum a fost confirmat anterior de producători.

Game of Thrones sezonul 8. Rețeaua de televiziune a făcut public și un prim trailer, un teaser, numit ”Criptele din Winterfell”. Jon Snow, Sansa Stark și Arya Stark pășesc printre criptele familiei și aud diverse mesaje de la Ned, Catelyn și Lyanna Stark, membri decedați ai familiei. În final, o ceață de gheață învăluie cripta, iar cei trei frați se pregătesc să o înfrunte împreună.

Game of Thrones sezonul 8. Sezonul 7 al producției s-a încheiat în august 2017, iar între timp nici pe frontul materialului original, cărțile lui George R.R. Martin, nu s-a întâmplat nimic. 

Game of Thrones sezonul 8. Dacă primele sezoane ale serialului s-au bazat pe primele volume din trilogia ”Cântec de gheață și foc”, începând cu sezonul 6, scenariile au rămas fără sursa originală de inspirație, având doar ”linii generale” trasate de George R.R. Martin, cu cea mai mare parte din conținut la latitudinea creatorilor.

Realizatorii David Benioff și D.B Weiss au dezvăluit că fiecare episod al sezonului va fi sensibil mai lung decât în mod normal, aproape de durata unui lung metraj.

 

×
Subiecte în articol: Game of Thrones urzeala tronurilor
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close