Antena 3 CNN Timp liber Film GAME OF THRONES. Mii de angajați obsedați de Game of Thrones lipsesc de la muncă pentru a urmări debutul ultimului sezon

GAME OF THRONES. Mii de angajați obsedați de Game of Thrones lipsesc de la muncă pentru a urmări debutul ultimului sezon

GAME OF THRONES. Mii de angajați obsedați de Game of Thrones lipsesc de la muncă pentru a urmări debutul ultimului sezon
de S.T.    |    15 Apr 2019   •   13:37

Game of Thrones online. Primul episod al ultimului sezon din cel mai vizionat şi cel mai premiat serial din toate timpurile, Game of Thrones, a avut premiera mondială în Statele Unite, în urmă cu puţin timp.

Game of Thrones online. Finalul, peste doar cinci săptămâni, promite să aducă pe ecrane cea mai impresionantă scenă de luptă din istoria televiziunii.

Game of Thrones online. Longeviv şi plin de violenţă, dar şi de imprevizibil, Game of Thrones le-a schimbat radical viaţa actorilor care fac parte din distribuţie.

Game of Thrones online. După o pauză de un an şi nouă luni, serialul care a bătut toate recordurile a revenit pe micul ecran.

GAME OF THRONES. Șefii au fost avertizați că mii de angajați obsedați de Game of Thrones vor lipsi de la muncă pentru a urmări debutul ultimului sezon.

GAME OF THRONES. Primul episod a fost disponibil de la ora 9 dimineața în Australia.

GAME OF THRONES. Daniel Stojanoski, avocat, a declarat presei că se așteapta ca mulți angajați să-și ia liber luni.

GAME OF THRONES. „Ei ar face acest lucru legal prin luarea de concediu și ilegal prin anunțarea unei false boli ...Pot spune cu siguranță că va exista un număr mare de oameni care își vor lua ziua liberă pentru a viziona Game of Thrones. Deoarece este o zi de luni, este convenabil”, a declarat Daniel Stojanoski, potrivit Daily Mail.

 

×
Subiecte în articol: premiera serial Game of Thrones
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close