Antena 3 CNN Timp liber Film Dezvăluire șocantă! Actriță de la Hollywood: ”Am fost sechestrată, drogată și făcută sclavă sexuală”

Dezvăluire șocantă! Actriță de la Hollywood: ”Am fost sechestrată, drogată și făcută sclavă sexuală”

Dezvăluire șocantă! Actriță de la Hollywood: ”Am fost sechestrată, drogată și făcută sclavă sexuală”
Sursa foto: Foto: Instagram
21 Oct 2016   •   10:43

Dezvăluire șocantă făcută de  o actriță celebră de la Hollywood. Frida Farrell, cunoscută din serialul ”Bones”. dar și din filmul „Selling Isobel” a dezvăluit că a avut parte de o experiență traumatizantă înainte de a deveni cunoscută.  

Vedeta a fost abordată de un individ la vreo 50 de ani pe stradă, care urma să susțină un casting pentru o broșură de vacanță și dorea ca ea să se implice. Actrița i-a verificat website-ul și l-a sunat să stabilească o întâlnire.

A doua zi, a mers la apartamentul bărbatului, pe nume Peter, de pe Strada Harley, unde i s-au făcut câteva fotografii. Nimic nu a părut ieșit din comun la acel moment. Ulterior, Peter a sunat-o să o anunțe că i-a plăcut clientului său de ea și i-a oferit un job cu o remunerație de 7.000 de lire (aproximativ 35.000 de lei) pentru numai o jumătate de zi de muncă. Frida acceptat.

A doua zi, s-a deplasat înapoi la apartament. „Am bătut la ușă și Peter a răspuns, salutându-mă vesel”, a mărturisit Frida. „Dar imediat ce am intrat, a trântit ușa după mine și a încuiat-o. M-am întors aproape cu încetinitorul și m-am uitat cum a întors cheia și a băgat-o în buzunar”, a mai relatat actrița.

Aici, sub amenințarea cuțitului, actriței i sa cerut să poarte lenjerie intimă folosită, i s-a dat să bea lapte cu droguri. „Mi-a ordonat să îngenunchez și să întrețin relații sexuale cu el, iar în timp că o făceam mă întrebam cât de repede aș putea apuca cuțitul. M-am gândit să îl mușc foarte tare, dar știam că dacă făceam asta, m-ar fi înjunghiat. Cuțitul era la câțiva centimetri de mine, dar mâna lui era chiar lângă el”, a mai povestit femeia.

A fost doar începutul coșmarului. Când s-a trezit într-un alt apartament, a fost violată de un alt bărbat, apoi de un altul și tot așa. „În timp ce bărbații veneau și plecau, Peter îmi spunea că «următorul» era pe drum. Nu știu câți au fost în total, poate că patru sau cinci, dar din nou, poate că este mai bine să nu știu”, a mai spus Frida.

În cea de-a treia zi, actrița a reușit, în sfârșit, să scape, după ce bărbatul a uitat să mai încuie ușa. Actrița a folosit ceea ce i s-a întâmplat ca să scrie filmul „Selling Isobel”. Nu știe nici în ziua de azi dacă bărbatul care a fost prins.

×
Subiecte în articol: sechestrata violata
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close