Antena 3 CNN Timp liber Muzică EUROVISION 2019. A fost lansat videoclipul piesei „On a Sunday”, melodie ce va reprezenta România la Eurovision 2019

EUROVISION 2019. A fost lansat videoclipul piesei „On a Sunday”, melodie ce va reprezenta România la Eurovision 2019

EUROVISION 2019. A fost lansat videoclipul piesei „On a Sunday”, melodie ce va reprezenta România la Eurovision 2019
Sursa foto: Foto: captură video youtube.com
de S.T.    |    11 Mar 2019   •   19:31

EUROVISION 2019. După ce a câştigat Selecţia Naţională, Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, lansează videoclipul piesei "On A Sunday", o producţie cinematografică în regia lui Petre Năstase.

EUROVISION 2019. Clipul redă în imagini povestea fiecărui vers al piesei şi prezintă mai multe laturi ale personalităţii protagonistei. Cu o imagine puternic conturată şi o atitudine îndrăzneaţă, Ester pare că trăieşte într-o lume imaginară, în care fiinţele legendare întruchipează emoţiile şi trăirile ce pun stăpânire pe întregul univers al artistei.

EUROVISION 2019. Single-ul îmbină sound-ul de chitară cu versurile ce vin în completarea mood-ului dark, cu mesajul: dragostea devine periculoasă, atunci când o oferi persoanei nepotrivite.

EUROVISION 2019. „On A Sunday” a adunat un total de 65 de puncte din partea juriului format din Tali Eshkoli, Emmelie de Forest, Deban Aderemi şi William Lee Adams, jurnalişti, Şerban Cazan, Alex Calancea, dar şi din partea publicului. Piesa compusă de către artistă împreună cu Alex Serbu şi Ioana Victoria Badea va fi pusă în scenă la etapa internaţională a Eurovision Song Contest 2019 de la Tel Aviv.

×
Subiecte în articol: Eurovision
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close