Antena 3 CNN Timp liber Film EMMY 2017. Alec Baldwin i-a surprins pe toți la gala Premiilor Emmy 2017: „În sfârșit, domnule președinte, aici este EMMY-ul dumneavoastră!”

EMMY 2017. Alec Baldwin i-a surprins pe toți la gala Premiilor Emmy 2017: „În sfârșit, domnule președinte, aici este EMMY-ul dumneavoastră!”

EMMY 2017. Alec Baldwin i-a surprins pe toți la gala Premiilor Emmy 2017: „În sfârșit, domnule președinte, aici este EMMY-ul dumneavoastră!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Sep 2017   •   10:05

EMMY 2017. Alec Baldwin a câștigat duminică premiul EMMY 2017 pentru cel mai bun rol secundar masculin într-un serial de comedie pentru modul în care l-a satirizat pe președintele Donald Trump în "Saturday Night Live (SNL)", un rol care a propulsat audiența emisiunii la cote record, scrie Agerpres.

"În sfârșit, domnule președinte, aici este EMMY-ul dvs.", a declarat el când a primit statueta, aluzie la faptul că locatarul de la Casa Albă, nominalizat de mai multe ori pentru emisiunea "The Apprentice", pe care a prezentat-o, nu a primit niciodată un premiu Emmy.

EMMY 2017. Actorul a glumit în privința faptului că, după ce soția lui a avut trei copii în trei ani, acest lucru nu s-a mai întâmplat și în ultimul an. "Când porți o perucă portocalie, asta funcționează ca un contraceptiv", a spus el.

A fost cea de a 18-a nominalizare la EMMY pentru actorul de 59 de ani, care a fost răsplătit deja cu două EMMY-uri pentru talentele sale comice după apariția în sitcomul "30 Rock".

EMMY 2017. "Saturday Night Live", care are în total 22 de nominalizări la premiile EMMY, a câștigat și premiul pentru cel mai bun serial cu sketch-uri de varități.

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close