Antena 3 CNN Timp liber Muzică Dezvălurile cutremurătoare făcute de celebra cântăreață Sinead O'Connor, după ce a încercat să-și ia viața de opt ori într-un an. „Mă tortura cu zâmbetul pe buze”

Dezvălurile cutremurătoare făcute de celebra cântăreață Sinead O'Connor, după ce a încercat să-și ia viața de opt ori într-un an. „Mă tortura cu zâmbetul pe buze”

Dezvălurile cutremurătoare făcute de celebra cântăreață Sinead O'Connor, după ce a încercat să-și ia viața de opt ori într-un an. „Mă tortura cu zâmbetul pe buze”
Sursa foto: Foto: Facebook
13 Sep 2017   •   12:11

Celebra cântăreață Sinead O'Connor, care a încercat să-și ia viața de opt ori în ultimul an, a făcut recent dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa. Într-un interviu acordat din spitalul în care este internată, artista susține că a fost abuzată sexual se mama ei. 

„Era o cameră a torturii. Îi făcea plăcere să mă tortureze. O făcea cu zâmbetul pe buze”, a povestit Sinead O'Connor, potrivit Yahoo News. 

În cadrul aceluiași interviu, cântăreața a oferit detalii cutremurătoare despre abuzurile suportate în copilărie și a spus că este mulțumită de faptul că primește ajutorul de care are nevoie. 

Sinead O'Connor a fost spitalizată, la începutul lunii august, la New Jersey, la scurt timp după ce a postat un mesaj îngrijorător pe Facebook.

Cântăreaţa irlandeză, care suferă încă din copilărie de tulburări bipolare, a postat la acea vreme, pe contul său de Facebook, un material video în care apărea într-o stare extrem de proastă şi cerea disperată ajutor.

Sinead O'Connor a avut mai multe tentative de sinucidere. În 2015, a încercat să-şi pună capăt zilelor printr-o supradoză, a recidivat apoi după câteva luni, pentru ca la scurt timp să fie considerată dispărută. Din fericire, a fost găsită în viaţă şi într-o stare relativ bună de sănătate în apropiere de Chicago

×
Subiecte în articol: cantareata
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close