Antena 3 CNN Timp liber Dezvăluirile şocante ale unui bucătar despre meniul din hotelurile "All Inclusive"

Dezvăluirile şocante ale unui bucătar despre meniul din hotelurile "All Inclusive"

Dezvăluirile şocante ale unui bucătar despre meniul din hotelurile "All Inclusive"
28 Mai 2017   •   17:16

Regimul "All Inclusive"  a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optând pentru acesta atunci când merg în vacanţe, la odihnă. Însă tot mai multe detalii ies la iveală despre ce se întâmplă cu adevărat în bucătăria hotelurilor "All Inclusive". 

Un bucătar şef, din cadrul unui hotel de cinci stele, a dezvăluit mai multe lucruri şocante despre cum funcţionează sistema ,,All Inclusive’’ şi ce face angajatorul, dar şi bucătari angajaţi, pentru a economisi bani:

,1. În general, în calitate de carne roşie folosim carnea de curcan. Aceasta are o textură moale, elastică, astfel încât poate fi prăjită de mai multe ori.

2. În loc de păstrăv și alți pești se furnizează carne de rechin. Aceasta se fierbe în apă sărată pentru a-i elimina gustul şi, practic, nu poţi să o deosebeşti cu nimic de muşchiul altor peşti.

3. Cele 50 – 60 kg de carne rămase din ziua precedentă nu se aruncă niciodată. Ar fi o mare pierdere. Noi spălăm carnea de sos şi a doua zi o preparăm cu un alt sos, proaspăt.

4. Pike și calmarul, în bucătărie, provin din conserve, al căror conţinut este înmuiat în prealabil în bere.

5. Bucatele din cartofi predomină în meniu, întrucât sunt înalt calorice şi oferă senzaţie de saţietate pentru mai mult timp.

Mai multe pe unica.md

×
Subiecte în articol: mancare dezvaluiri
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close