Antena 3 CNN Timp liber Turism Destinaţii perfecte pentru vacanţa de vară, în funcţie de luna în care mergeţi în concediu

Destinaţii perfecte pentru vacanţa de vară, în funcţie de luna în care mergeţi în concediu

Destinaţii perfecte pentru vacanţa de vară, în funcţie de luna în care mergeţi în concediu
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Mai 2017   •   21:02

Pentru o vacanță reușită este bine să luaţi în considerare condiţiile specifice lunii în care v-aţi programat concediul, potrivit indiawest.com.

În luna iulie vremea în exoticul oraş Rio de Janeiro este destul de caldă pe timp de zi pentru a fi petrecută la plajă, iar serile sunt suficient de răcoroase pentru o cină romantică.

Dacă doriţi să vă bucuraţi de briza rece şi umedă de iulie, Leh Ladakh este destinaţia perfectă. Dacă mergeţi cu partenerul, vă puteţi bucura de ploile calde din iulie, amintiri romantice care să vă amintească de vacanţa verii 2017.

Kuala Lumpur este considerată a fi simbolul luxului tropical. Cuplurile care caută o evadare romantică de lux vor găsi cu siguranţă acest oraş malaysian drept alegerea perfectă.

Dacă vă doriţi o vacanţă relaxantă, atunci Kerala este destinaţia ideală în luna septembrie. Cel mai bun loc în care puteţi merge este Kovalam, bijuteria ascunsă a statului.

Septembrie aduce o uşoară scădere a temperaturii în Egipt, ceea ce o face o lună perfectă pentru vizitarea acestei destinaţi. Este timpul perfect pentru a explora croazierele romantice pe râul Nil sau pentru a vă răsfăţa într-o baie de soare idilică.

Plajele din jurul oraşului Alexandria sunt cele mai căutate în acest moment, putându-vă bucura de o vacanţă de-a lungul coastei Mării Roşii. Lakshadweep, India Insulele Lakshadweep sunt un loc perfect pentru a vizita India în această lună.

×
Subiecte în articol: destinatii vacanţă vara Luna concediu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close