Antena 3 CNN Timp liber Turism Delta Dunării de la numai 299 lei de persoană!

Delta Dunării de la numai 299 lei de persoană!

Delta Dunării de la numai 299 lei de persoană!
22 Mar 2017   •   17:38
 Profită de ofertele speciale de la Gulliver Delta Resort și evadează 4 zile în cel mai sălbatic colț al României. Pachetele de vacanță în Delta Dunării includ cazare cu mese tip bufet, transport cu autocarul și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife începând cu 299 lei de persoană!

Un paradis pentru turiști

Poziționat în inima Deltei Dunării la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și Canalul Uzlina, hotelul Gulliver Delta Resort 3* dispune de numeroase facilități pentru turiști. Printre acestea se numără o piscină cu șezlonguri (pentru zilele călduroase de vară), în inima unei  grădini luxuriante dotată cu hamace și balansoare numai bune pentru relaxare.

Pasionații de pescuit pot practica activitatea preferată de pe pontoane hotelului sau se pot bucura de priveliști unice asupra paradisului din foișoarele de pe malul Dunării. Dacă vii în Deltă alături de cei mai mici membri ai familiei, vei găsi la Gulliver Delta Resort un loc de joacă pentru copii, cu leagăne, căsuțe, trambuline și tobogane.

Tot aici, vizitatorii au parte de răsfăț culinar bazat pe delicioase produse din pește. Poți încerca borșul la ceaun și ciorba storceag, plachie de somn, plătica la cuptor cu sos de roșii și măsline, crap la proțap sau delicioasa saramură de biban. Toate sunt servite alături de un vin bun tradițional, dar și de peisaje de poveste...

Descoperă Delta Dunării

Dacă ajungi în această primăvară în Delta Dunării, pornește cu barca pe lacurile garnisite cu vegetație deasă care ascund cuiburi de păsări. Poți admira pelicani, egrete, cormorani, lebede, rațe, plus multe alte păsări dintr-un total de 320 de specii care cuibăresc aici, reprezentând 80% din avifauna României.

Iubitorii de natură pot vizita Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. În Rezervația Naturală cresc două specii rare de stejar (întâlnite doar în Italia), liane grecești, dar și viță de vie sălbatică. Tot aici pot fi observați circa 300 de cai sălbatici. Tot aici te poți aventura pe dunele uriașe de nisip în cadrul unui jeep-safari autentic dobrogean.

 

De Mădălina Isar

Oferta speciala Weekend in Delta Dunarii

Hotel Gulliver Delta Resort 3* - tarife de la 299 lei/persoana, 3 nopti de cazare cu demipensiune sau pensiune completa (conform programului ales), transport autocar, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Date de plecare: 30.03, 06.04, 04,05, 11.05, 18.05, 25.05. *Ofertele sunt valabile pentru rezervare si plata integrala pana la 31 martie in limita locurilor disponibile! Detalii pe gulliverresort.ro, telefon 021.794.75.07 sau 0784.21.56.28.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close