Antena 3 CNN Timp liber Film Au mai rămas doar două zile până la Gala Premiilor Oscar - VIDEO

Au mai rămas doar două zile până la Gala Premiilor Oscar - VIDEO

Au mai rămas doar două zile până la Gala Premiilor Oscar - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
22 Feb 2019   •   13:02

Au mai rămas doar două zile pana la cel mai mare eveniment din lumea cinematografiei. Gala Oscarurilor nu va avea în mod oficial o gazdă, dar presa speculează că ceremonia va fi moderată de actriţa Whoopi Goldberg. Bucătarii lucrează acum intens pentru a pregăti cele 60 de feluri de mâncare pentru cei doua mii de invitaţi.

O altă supriză pregătită pentru gala ce va avea loc duminică noapte este spectacolul susţinut de membrii trupei Queen alături de Rami Malek. Actorul care îl interpretează pe Freddie Mercury în filmul "Bohemian Rhapsody" este şi favoritul la categoria "Cel mai bun actor". Dar filmele cu cele mai multe nominalizări sunt "Roma" şi "The Favourite".

La fel de importantă este şi petrecerea de după decernarea premiilor. Invitaţii se vor delecta cu 60 de feluri de mâncare pregătite de cei mai buni bucătari de la Hollywood. Meniul cuprinde trufe, caviar, homari, dar şi variante vegane şi fără gluten. Pentru desert au fost pregătite statuete de ciocolată îmbrăcate în foiţă de aur.

 

 

 

×
Subiecte în articol: pregatiri filme premii
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close