Antena 3 CNN Sport Off Sport Un jucător cunoscut a fost la un pas de moarte pe terenul de fotbal. Ce s-a întâmplat - VIDEO

Un jucător cunoscut a fost la un pas de moarte pe terenul de fotbal. Ce s-a întâmplat - VIDEO

Un jucător cunoscut a fost la un pas de moarte pe terenul de fotbal. Ce s-a întâmplat - VIDEO
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Sep 2017   •   13:28

Christian Gentner, căpitanul echipei de fotbal VfB Stuttgart, a suferit o gravă accidentare în cursul meciului VfL Wolfsburg, după ce a fost lovit cu genunchiul în cap de către portarul echipei adverse. Jucătorului i-ar fi fost provocate multiple fracturi la față.

Gentner s-a prăbușit inconștient pe gazon, înghițindu-și limba, și doar intervenția rapidă a medicului lui Suttgart, Raymond Best, a făcut ca accidentarea să nu se transforme într-o tragedie, precizează presa german.

După ce a primi îngrijiri pe gazon timp de câteva minute, Gentner a fost scos de pe teren pe o targă, în aplauzele întregului stadion.

Gentner (32 ani) a suferit o fracturi ale cavității oculare, nasului și mandibulei superioare, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale în următoarele zile.

Componenții echipei VfB Stuttgart au postat un mesaj de susținere a lui Genter, pe rețeaua Twitter, în care au scris: "Suntem alături de tine, Gente. Toată echipa îi dorește căpitanului o recuperare bună și rapidă",

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: jucator teren fotbal inconstienta gazon
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close