Antena 3 CNN Sport Tenis Un fost cunoscut tenismen român exclude posibilitatea de a fi noul antrenor al Simonei Halep

Un fost cunoscut tenismen român exclude posibilitatea de a fi noul antrenor al Simonei Halep

Un fost cunoscut tenismen român exclude posibilitatea de a fi noul antrenor al Simonei Halep
07 Dec 2018   •   11:34

Actualul antrenor al lui Marius Copil şi fostul colaborator al Simonei Halep, Andrei Pavel, a vorbit despre posibilitatea de a-l înlocui pe Darren Cahill, într-un moment în care numărul 1 mondial are de luat o decizie importantă.

Deşi Halep crede că poate duce toată munca pe umerii săi, Pavel e de părere că numărul 1 mondial are nevoie de ajutor: "E decizia ei, dar nu cred că o să stea foarte mult. Sigur că a acumulat experienţă, dar e decizia ei, încă o dată. Cred că îi trebuie un antrenor, poate încă n-a găsit ceea ce a vrut, însă e greu singur. Eu am făcut-o o perioadă şi a fost destul de greu. Îţi trebuie un antrenor".

Deşi Andrei Pavel este văzut ca unul dintre favoriţii pentru a deveni antrenorul Simonei Halep, fostul tenismen a exclus o posibilă colaborare: "Ea a luat tot timpul decizii incredibile, aşa a ajuns numărul 1, deci am încredere în deciziile ei. Zvonuri, n-am nicio legătură cu asta. Eu sunt cu Marius Copil, noi am început din vară, de la Cincinnati, înainte de US Open, şi vom lucra împreună şi anul care vine. De acolo nu s-a schimbat absolut nimic".

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close