Antena 3 CNN Sport Tenis Tenismenul român care a avut 2.500 de iubite

Tenismenul român care a avut 2.500 de iubite

Ilie Năstase, playboy-ul tenisului românesc și fost nr. 1 mondial a susținut că a avut  2.500 de iubite înainte de a-și întâlni soția.

Tenismenul român care a avut 2.500 de iubite
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    30 Iun 2022   •   19:50

În autobiografia sa a făcut afirmația uluitoare, dar câțiva ani mai târziu a revenit asupra numărului. Într-un interviu pentru Daily Mail, el a spus: „Îmi plac femeile. Iubesc femeile. Este normal să iubești o femeie.

"Nu, nu, nu [2.500 de femei]! Nu au fost atât de multe. A fost exagerat pentru autobiografia mea. Au vrut un număr mare - pentru a o face să se vândă mai bine."

Cu toate acestea, când a fost întrebat despre adevăratul total, fostul nr. 1 mondial a dat totuși un răspuns impresionant.

„‘Nu știu – 300, 400? Nu am socotit niciodată – nu mi s-a părut corect.

Cum aș putea să-mi amintesc? Oricum, ce contează - 2.500 sau 500, nu-mi vor da o medalie, nu-i așa? Și au fost multe rateuri.

"Nu am marcat mereu. Uneori eram foarte obosit pentru că trebuia să joc tenis."

Afirmația lui Năstase nu a trecut neobservată, iar el a fost numit numărul 6 pe lista „Legende ale sexului” de către revista Maxim.

La acea vreme, Năstase era căsătorit cu cea de-a treia soție, modelul român Amalia Teodosescu - pe care o cunoscuse la un concert Sting în 2004. Când a auzit afirmația lui Năstatse, Amalia ar fi glumit că „era fericită că a cucerit un astfel de bărbat”.

Cei doi s-au despărțit în 2010, după șase ani de căsătorie. După divorț, Ilie Năstase s-a mai căsătorit de două ori.

×
Subiecte în articol: tenis Ilie Nastase Playboy iubite
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close