Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: "După meciul cu Badosa am avut patru zile în care n-am putut să mă mişc"

Simona Halep: "După meciul cu Badosa am avut patru zile în care n-am putut să mă mişc"

Simona Halep a declarat că îşi doreşte mult să primească wild card pentru turneul de la Roland Garros. Ea a precizat că după primul său meci la revenirea în circuit, cel cu Paula Badosa, de la Miami Open, s-a resimţit puternic.

Simona Halep: "După meciul cu Badosa am avut patru zile în care n-am putut să mă mişc"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2024   •   22:50

Simona Halep a dezvăluit că a suferit foarte mult după meciul cu Paula Badosa.

"Am avut 4 zile în care nu am putut să mă mișc. Niște dureri musculare pe care nu le-am mai întâlnit niciodată înainte. Dar a fost normal. Primele zile după un meci de după aproape doi ani, este greu. Și l-am simțit cu vârf și îndesat", a spus Simona Halep într-un interviu pentru Digi Sport.

Simona Halep a menţionat că a bucurat-o mult invitaţia la Madrid Open. "M-am bucurat tare mult pentru wild cardul la Madrid. Sper să nu pierd în primul tur cu o jucătoare solidă".

Pentru Simona Halep urmează Mutua Madrid Open, în perioada 23 aprilie – 5 mai, turneu la care a primi wild card.

La 20 martie, Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), în meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancţiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

Simona Halep, care ocupă locul 1.143 în clasamentul mondial cu cele 10 puncte obţinute la Miami Open, nu va juca în meciul România - Ucraina, din Billie Jean King Cup (12-13 aprilie), ''din motive medicale'', după cum a precizat Federaţia Română de Tenis.

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis Badosa
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close