Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep este în optimi la Australian Open. Victorie minunată în fața lui Venus Williams

Simona Halep este în optimi la Australian Open. Victorie minunată în fața lui Venus Williams

Simona Halep este în optimi la Australian Open. Victorie minunată în fața lui Venus Williams
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Ian 2019   •   11:35

UpdateSimona Halep, 27 de ani, 1 WTA, a învins-o pe Venus Williams, 38 de ani, 36 WTA, scor 6-2, 6-3, după o oră si 18 minute, și urmează să o înfrunte pe Serena Williams în optimile de finală de la Australian Open. 

 

Știrea inițială

Turul trei al turneului de la Melbourne propune o confruntare de cinci stele: Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Venus Williamas (38 de ani, 36 WTA) vor fi faţă în faţă într-o partidă care se va disputa sâmbătă, 19 ianuarie, după ora 10:00.

Simona Halep a prefațat a șasea întâlnire cu Venus Williams, numărul 1 WTA fiind convinsă că nu poate avea surprize din partea adversarei din turul 3 de la Australian Open.

"Va fi un meci dificil, dar cred că nu voi alerga foarte mult pentru că punctele se vor încheia rapid. Venus este o jucătoare uimitoare și pentru mine este întotdeauna o provocare atunci când le înfrunt pe surorile Williams. Vom vedea cum voi juca, cum voi sta pe teren. Am încredere pentru că am mai evoluat împotriva ei și știu cum joacă", a spus Simona Halep într-o conferință de presă.

Previziunile Simonei Halep au "suport" în realitate. Venus Williams, viitoarea adversară a Simonei Halep, suferă de sindromul Sjogren, o boală cronică ce scade imunitatea, prin faptul că celulele albe din sânge distrug glandele exocrine, în special salivare și glandele lacrimale. Acest proces inflamator sever duce la distrugerea glandelor și se manifesta și prin oboseală și dureri articulare. Întâlnirea vine în contextul în care sportiva de peste Ocean a jucat două meciuri la rând de trei seturi, astfel că îi va fi mult mai greu să se recupereze decât în condiţii normale.

În acest context, Venus Williams va încerca să "scurteze" cât se poate de mult schimburile de mingi.

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close