Antena 3 CNN Sport Tenis Povestea neștiută a Biancăi Andreescu, revelația din lumea tenisului. Mama ei s-a întors cu ea în România, dar au fost „gonite”

Povestea neștiută a Biancăi Andreescu, revelația din lumea tenisului. Mama ei s-a întors cu ea în România, dar au fost „gonite”

Povestea neștiută a Biancăi Andreescu, revelația din lumea tenisului. Mama ei s-a întors cu ea în România, dar au fost „gonite”
05 Sep 2019   •   16:53

La doar 19 ani, Bianca Andreescu are cea mai spectaculoasă ascensiune din tenisul feminin din acest an, înregistrând până acum 43 de victorii şi doar patru înfrângeri!  

Născută la Mississauga, în Canada, Bianca a fost readusă de mama ei în România pe când avea cinci ani. 

S-a oprit la Piteşti, unde avea un apartament, şi a început o afacere. Şi-a dorit foarte mult ca Bianca să beneficieze de sistemul românesc de învăţământ. A rezistat doar trei ani însă în România, timp în care s-a lovit de piedicile „rezervate“ micilor oameni de afaceri de statul român. Bianca Andreescu avea 6 ani când a venit cu mama ei la baza sportivă Arpechim din Piteşti pentru a începe să practice tenisul de câmp cu antrenorul Gabriel Hristache. În total, Bianca a petrecut doi ani şi jumătate la Piteşti, scrie Adevărul. 
 

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close