Antena 3 CNN Sport Tenis Managerul Simonei Halep, anunț despre viitorul antrenor

Managerul Simonei Halep, anunț despre viitorul antrenor

Managerul Simonei Halep, anunț despre viitorul antrenor
14 Noi 2018   •   20:17

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a declarat, miercuri, că va lua în calcul toate variantele de antrenor pentru jucătoarea română care i-au fost oferite deja, dar pentru a lua o decizie bună este nevoie de răbdare. 

"Situaţia este puţin neaşteptată, inedită pentru că nu i s-a întâmplat niciodată acest lucru. Dar după 4 ani de colaborare este logic ca unele relaţii să se termine. Decizia lui Darren mi se pare foarte respectabilă. După ce a călătorit patru ani cu Simona peste tot în lume şi înainte alţi 7 ani, la un moment dat e timpul să te ocupi de familie. Tot respectul pentru Darren, iar în ceea ce o priveşte pe Simona viaţa merge înainte. Ce urmează? E proaspătă această veste, daţi-ne timp şi atunci când vom fi organizaţi o să aflaţi. Nu ştiu dacă va fi român sau străin următorul antrenor. Vom lua în calcul toate posibilităţile care deja ni s-au oferit, dar şi altele pe care poate le vom căuta noi. Deci e nevoie de multă răbdare", a spus fosta jucătoare de tenis. 

Ruzici a exclus totuşi o nouă colaborare cu antrenorul Andrei Pavel: "Andrei e ocupat, el lucrează acum cu Marius Copil. Deci acest gând nu există". 

Fosta jucătoare de tenis este optimistă în ceea ce o priveşte rezultatele Simonei Halep în 2019, deşi recunoaşte că începutul de an va fi puţin mai greu. "Simona continuă să fie foarte optimistă, este totuşi numărul 1 mondial pentru al doilea an. Are încredere şi tot ceea ce contează este să fie sănătoasă şi să poată să se antreneze. Pentru ea totul e posibil, anul trecut a câştigat un Grand Slam, poate în 2019 va câştiga două. Sigur că va urma acum o perioadă dificilă pentru că e ceva timp de când nu a jucat din cauza durerilor la spate. Aşa că începutul anului nu va fi uşor, dar eu sunt foarte optimistă. Wimbledon e o ţintă frumoasă, dar ca să ajungi acolo cu mare încredere trebuie să ai până atunci un sezon bun pe toate suprafeţele. Trebuie să avem toţi răbdare, nu să o criticăm imediat cum pierde un meci", a precizat Ruzici. 

Virginia Ruzici a participat, miercuri, la un eveniment organizat cu ocazia împlinirii a 5 ani de la inaugurarea Ţiriac Collection, prima galerie privată deschisă publicului în România, care reuneşte modele auto şi moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât şi de ultimă generaţie, aparţinând celor mai importanţi producători din lume. 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close