Antena 3 CNN Sport Tenis Ion Ţiriac: Tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă foarte, foarte dificilă după „era Halep”

Ion Ţiriac: Tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă foarte, foarte dificilă după „era Halep”

Ion Ţiriac: Tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă foarte, foarte dificilă după „era Halep”
de S.T.    |    14 Noi 2019   •   16:46

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a declarat, joi, pentru Agerpres, după Adunarea Generală a FRT, că tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă „foarte, foarte grea” după „era Halep” având în vedere faptul că instituţia pe care o conduce a rămas fără finanţare din partea Ministerului Tineretului şi Sportului de peste doi ani.

El speră ca noul ministrul al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, să găsească o soluţie în ceea ce priveşte finanţarea.

„Tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă foarte, foarte, foarte dificilă după „era Halep”. Noi am avut şi încă avem acest fenomen Halep, dar după ce se încheie vom avea un gol imens care va fi extrem de greu de umplut. Pentru că îl poţi umple numai dacă semeni acum şi culegi peste 10 ani. O să vedem de unde vin şi banii, dacă nu prin finanţare de la Guvern, atunci o să îi găsim în altă parte. Domnul Stroe zice că are toată bunăvoinţa să găsească o soluţie pentru finanţare, acum să vedem unde este soluţia”, a spus Ţiriac pentru Agerpres.

Citiți și: Ion Ţiriac: Federaţia Română de Tenis a ajuns batjocura sportului românesc

Aflat la prima Adunare Generală după alegerile din luna iunie, Ion Ţiriac a menţionat că rolul de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis nu este aşa de greu pentru că are în jurul său o echipă care munceşte pentru binele acestui sport.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ion Tiriac Simona Halep tenis
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close