Antena 3 CNN Sport Tenis Cristian Tudor Popescu, reacție după calificarea lui Halep în finala turneului de la Doha: Hopa-Mitică nu se sparge

Cristian Tudor Popescu, reacție după calificarea lui Halep în finala turneului de la Doha: Hopa-Mitică nu se sparge

Cristian Tudor Popescu, reacție după calificarea lui Halep în finala turneului de la Doha: Hopa-Mitică nu se sparge
15 Feb 2019   •   18:40

Simona Halep, locul 3 WTA şi principala favorită, s-a calificat vineri în finala turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916.131 dolari, învingând-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-3, 3-6, 6-4.

Cristian Tudor Popescu a avut o primă reacție după victoria româncei. Jurnalistul a declarat că prestația de vineri a fost cea mai bună a Simonei Halep în 2019.

"Se poate spune despre Simona că a dovedit o capacitate fantastică de a ţine la tăvăleală. Hopa-Mitică nu se sparge, nu se strică şi în picioare se ridică. Simona a greşit în primul set când a avut prima minge de set, a greşit un retur de negreşit. Iată ce rezistenţă fizică şi psihică a avut Simona. Simonei nu i-a fost frică de înfrângere. Nu i-a fost frică nici de victorie, nici de înfrângere. Ea joacă indiferent de scor, nu se crispează, nu a avut niciun moment de tensionare, de blocaj psihic în faţa scorului, într-adevăr dificil. Svitolinei i-au intrat mingile timp de un set şi jumătate. N-avea ce să facă Simona", a spus Cristian Tudor Popescu la Digisport.

×
Subiecte în articol: reactie calificare Simona Halep Doha
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close