Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, reacție după ce a pierdut finala de la Doha: Nu am putut. A fost o săptămână minunată

Simona Halep, reacție după ce a pierdut finala de la Doha: Nu am putut. A fost o săptămână minunată

Simona Halep, reacție după ce a pierdut finala de la Doha: Nu am putut. A fost o săptămână minunată
16 Feb 2019   •   21:47

Simona Halep nu a reușit să câștige primul trofeu din noul sezon. Ajunsă în finala turneului de la Doha, numărul doi WTA a pierdut în trei seturi în fața jucătoarei din Belgia, Elise Mertens (23 de ani, nr. 21 WTA), scor 6-3, 4-6, 3-6, după două ore și șase minute de joc.

Finala de la Doha este a opta pierdută de Simona Halep în decisv, din cele 14 disputate. 

„Aș fi vrut să câștig acest trofeu frumos, dar nu am putut. Felicitări Elise, ai fost jucătoarea mai bună astăzi. A fost o săptămână minunată, dar obositoare, după meciurile din Fed Cup.

Mulțumesc celor care au organizat acest turneu și tuturor celor care m-au susținut. Vin de fiecare dată cu inima deschisă aici, de aceea poate că reușesc să joc cel mai bun tenis al meu„, a spus Simona Halep, care a fost rugată să vorbească și în limba română.

Numărul 2 WTA a transmis și un mesaj în limba română: „Vă mulțumesc tuturor celor din Qatar că ați fost alături de mine și celor de acasă le mulțumesc că sunt tot timpul alături de mine„.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Doha
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close