Antena 3 CNN Sport Simona Halep, pe locul cinci în clasamentul mondial WTA

Simona Halep, pe locul cinci în clasamentul mondial WTA

Simona Halep, pe locul cinci în clasamentul mondial WTA
Sursa foto: foto: Agerpres
21 Oct 2019   •   12:33

Românca Simona Halep a urcat un loc, de pe şase pe cinci, în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, în timp ce jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a urcat de pe cinci pe patru şi se află pe cea mai bună poziţie din carieră.

Podiumul este neschimbat, cu australianca Ashleigh Barty pe primul loc, urmată de Karolina Pliskova (Cehia) şi japoneza Naomi Osaka.

Elveţianca Belinda Bencic, care a cucerit duminică titlul la Moscova, a urcat trei locuri şi se află pe 7, reuşind şi calificarea la Turneul Campioanelor. Letona Jelena Ostapenko, campioană în weekend la Luxemburg, a făcut un salt de 19 locuri, ajungând pe 44.

Sorana Cîrstea este a doua româncă din top 100, urcând trei locuri, până pe 73. România mai are patru jucătoare în top 120, Monica Niculescu - 105, Mihaela Buzărnescu - 110, Irina-Camelia Begu - 111, Patricia Maria Ţig - 115.

La dublu, sunt patru românce în top 100, Monica Niculescu fiind cea mai bine clasată, pe 47 (+2), urmată de Raluca Olaru, pe 48 (-10), Irina-Camelia Begu, pe 74 (0), şi Irina Bara, pe 87 (+4).

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close